• TASUTA transport, al. 45€

  • Privaatsuspoliitikat

    E-poe fresmy.com isikuandmete vastutav töötleja on Fresmy OÜ, registrikood 16771254, aadress Pootsmani tn 27, Tartu linn, Tartu maakond, 51017, Eesti, telefon  +372 55 36 850 ja e-post hi@fresmy.com (edaspidi “kaupmees”).

    Milliseid isikuandmeid töödeldakse

    • nimi;
    • kontaktinfo, nagu telefoninumber ja e-posti aadress;
    • maksja ja kohaletoimetamise aadress;
    • pangakonto number;
    • kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu);
    • klienditoe andmed;
    • muu kliendiuuringute ja/või pakkumistega seotud teave.

    Me kasutame küpsiseid, et veebileht edukalt toimiks.

    Küpsised on väikesed passiivsed tekstifailid, mis laaditakse teie arvutisse või muusse seadmesse, kui külastate veebisaiti. Küpsis aitab veebisaidil meeles pidada teavet teie külastuse kohta, näiteks teie eelistatud keelt ja muid seadistusi. See võimaldab teil veebilehte vastavalt teie eelistustele isikupärastada.

    Veebisait https://fresmy.com kasutab küpsiseid, mis aitavad veebisaidil meeles pidada Teie kui külastaja tehtud valikuid. Veebilehte külastades nõustute küpsiste kasutamisega. Küpsised aitavad meil pakkuda teenuseid vastavalt Teie eelistustele ja harjumustele. Küpsiseid kasutatakse tavaliselt statistiliste andmete kogumiseks, otsingueelistuste meelespidamiseks, sihipärase reklaami edastamiseks, reklaami asjakohasemaks muutmiseks ja teie privaatsuse kaitsmiseks. Kui külastate veebilehte https://fresmy.com, võidakse lisaks meie küpsistele salvestada Teie arvutisse ka küpsiseid, millele pääsevad ligi meie analüüsi- ja reklaamipartnerid.

    Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse

    Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil. Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).
    Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks.
    Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.
    Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.
    Isikuandmeid nagu e-posti aadress, telefoninumber, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid küsimusi (klienditugi), samuti pakkumiste ja uudiste koostamiseks ning edastamiseks.
    E-poe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse e-poe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

    Isikuandmed edastamine volitatud töötlejatele

    Kaupmees hoiab kliendi isikuandmeid, mis on talle teatavaks saanud kasutajakonto registreerimise ja kasutamise käigus, saladuses ning avaldab neid kolmandatele osapooltele üksnes kliendi nõusolekul, v.a. kui andmete avaldamise kohustus või õigus tuleneb õigusaktidest. E-poe kasutaja nõustub sellega, et kaupmehel on õigus kliendile sobivate teenuste osutamiseks töödelda tema andmeid, sh edastada kliendi andmeid isikutele, kes on seotud kaupmehe poolt kliendile teenuse osutamisega. Nimekiri volitatud töötlejatest:

    Infotehnoloogia teenuste pakkujad – Isikuandmeid edastakse infotehnoloogia teenuste pakkujatele, sest see on vajalik e-poe funktsionaalsuse ja andmemajutuse tagamiseks

    1. Zone.ee

    Majandus- ja laotarkvarad – raamatupidamis- ja laotoimingute tegemiseks

    1. Merit Aktiva

    Tarnijad – tellimuste edastamiseks kliendini:

    1. Omniva

    Maksevahendajad – tellimuste eest tasumiseks

    1. Swedbank
    2. SEB
    3. Danske
    4. Luminor
    5. LHV
    6. Coop
    7. Citadele
    8. PayPal
    9. Stripe
    10. Montonio

    Statistika kogumine – info kogumine e-poe kasutajakogemuse paremaks muutmise eesmärgil:

    1. Google Analytics
    2. Meta
    3. Klaviyo.com

    Turvalisus ja andmetele ligipääs

    Isikuandmeid hoitakse Zone.ee serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga.

    E-pood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.

    Isikuandmete edastamine e-poe volitatud töötlejatele – isikuandmete töötlemine toimub e-poe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejad on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

    Isikuandmetega tutvumine ja parandamine

    E-poes salvestatud isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi e-poe kontohalduses.

    Nõusoleku tagasivõtmine

    Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta e-poe kontohalduses .

    Säilitamine

    E-poe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks.

    Kui e-poes on ost sooritatud külalisena (ilma kasutajakontota), siis säilitatakse isikustatud ostuajalugu viis aastat.

    Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni (viis aastat).

    Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.

    Kustutamine

    E-poodi salvestatud isikuandmed koos kasutajakontoga saab kustutada e-poe kontohalduses.

    Muude isikuandmete kustutamise kohta saate päringu esitada andmete päringu vormilt. Andmete kustutamise taotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning vajadusel täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

    Ülekandmine

    E-poodi salvestatud isikuandmete elektroonilise väljavõtte saate alla laadida e-poe kontohalduses.

    Muude isikuandmete ülekandmise kohta saate päringu esitada andmete päringu vormilt. Andmete ülekandmise taotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul, kus klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab ülekandmisele kohalduvatest isikuandmetest.

    Otseturustusteated

    E-posti aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja päises vastav viide või võtta ühendust klienditoega.

    Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus oma isikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise kohta, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes, igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

    Vaidluste lahendamine

    Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel. Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee). Tarbijakaitse komisjon ja ODR platvorm.

    0
      0
      Ostukorv
      Ostukorv on tühiTagasi poodi